1/5

Gravid og nyfødt 

Ofte henger disse 2 fotograferingene litt sammen, da mitt første møte med dere er gravidfotograferingen. Men, mange velger å prioritere nyfødtbildene. Her kan du lese hvordan jeg jobber og hva du bør vite før selve fotograferingene.

Gravidfotografering

Bildene taes utendørs.  Uke 32-36 er et godt tidspunkt for fotografering, men både før og etter kan fungere fint. Alt avhenger av str på magen, samt at vi på slutten av svangerskapet gjerne har litt ekstra vann i kroppen.

Klær:  Lette kjoler, underkjoler, kimono og bluser, helst uten store mønster. Pent undetøy. Alt dette for å fremheve maven din. 

                                                                                        Nyfødtfotografering

Dere booker tid hos meg når dere vet termindato så garanterer jeg tid til dere i den perioden. Bildene blir tatt hjemme hos dere, eller vi tar utebilder om vær og temperatur tillater det. Det beste er å fotografere før babyen er 14 dager gammel, og aller helst så tidlig som mulig. Da er det kort tid siden babyen lå i mors mave og er lettere å posere. Selve fotografeferingen kan ta opptil 4 timer. Noen barn sover hele tiden mens andre er våkne og i bevegelse. Vi har god tid til amming og bleieskift om det er behov for det. Det er veldig viktig for meg er at du som mamma har det behagelig og slapper av, og du skal være trygg på at babyen blir godt uavretatt under fotograferingen. Alt skjer på babyens premisser. Jeg tar både bilder av babyen alene og  sammen med foreldre.

 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 by Mona Therese Iversen