top of page
DSC07928-Edit.jpg

Nyfødtfotografering

Nyfødtfotograferingen foregår hjemme hos deg, der du har lave skuldre og babyen lett finner ro. Babyen fotograferes både alene og sammen med dere Bildene du får er naturlig og ekte, og viser deg dagen som den var. Det er satt av 3 timer og du får et rikt og stemningsfullt bildegalleri å velge fra.  Book tid før fødselen så holder jeg av tid for deg.

Ønsker du gravidbilder er uke 30-36 perfekt tidspunkt for det

 

Du vil bli så glad for at dere valgte å prioritere bilder fra denne tiden. Uke 32-36 er en fin tid for gravidfotografering og når den lille kommer til verden anbefaler jeg å ta bilder i løpet av de 14 første dagene. Nyfødtfotograferingen foregår hjemme hos deg, der du har lave skuldre og babyen lett finner ro. Babyen din fotograferes både aleine og sammen med deg og familien. Bildene du får er naturlig og ekte, og viser deg dagen som den var. Det er satt av 3 timer og du får et rikt og stemningsfullt bildegalleri å velge fra.  

Book tid før fødselen så holder jeg av tid for deg.

Selve fotograferingen koster 2300,- og er inkl planlegging,  inntil 3 timers fotografering, samt bildegalleri med prøvebilder hvor dere velger ut favorittene deres. Bildeprodukter kommer utenom.  

Send info og forespørsel  via kontaktskjema så gleder jeg meg til å høre fra dere

bottom of page